top of page

Csoportos állítási lehetőség

2024. április 28. vasárnap 10-16h Budán

jelentkezés: e.edelmann@gmail.com

Jóban Magammal

műhelymunka az önismeretért

Családállítói minőségemben is az összefüggéseket keresem, a tudatosításban látom azt az erőforrást, amivel el lehet indulni saját utadon.

Témák, amikkel fordulhatsz hozzám: 

eszter_retus_színes_03 (1)_edited.jpg
pexels-tatiana-syrikova-3932932.jpg

Térkép magadhoz

A minket érő információnak csak egy töredéke jut el tudatos szintre. A többi nem tudatosan munkál bennünk, irányít, befolyásol. A tudatalattiban felhalmozódott információban rendet lehet tenni, tudatos szintre lehet hívni. A rendszerállítás módszertana erre ad lehetőséget. Térképet ad belső világodhoz, hogy tudd, hogy miben vagy és merre indulj többek között karrier, párkapcsolat, emberi kapcsolatok, egészség, saját felnőtt élet témákban. 

Fókuszbank az egészség (1).jpg

Egészség

Tünetek és amik mögöttük lehetnek. Ha már voltál orvosnál és pontosan követted az utasításait, mégsem múlik valami testi bajod, akkor érdemes lehet utána járni az egyéb háttér okoknak. Lehet, hogy tévedésből egy tünettel vagy fura működési móddal kapcsolódsz valamelyik szülődhöz vagy hat rád valami, amit a szervezeted megpróbál kitolni magából? A rendszerállítással ez is lemodellezhető, sőt még a szóba jöhető megoldásokra is kaphatsz iránymutatást. 

humanconnection_edited.jpg

Szívügyek

“Az igazságot vallom én

hogy néha a szív nem beszél

és nem segít eldönteni

hogy mitévő legyek” dalszöveg: Törőcsik Kristóf (Margaret Island)
 
Jó lesz nekem ezzel a emberrel? Se vele, se nélküle állapotban ragadunk? Nem bírok szakítani! Nincs kapcsolatom...
Segíts a szívednek megtalálni a saját hangját és az elmédnek meghallani, amikor a szíved beszél. Fedezd fel és tedd helyére azokat a hangokat, amik zavarják a magaddal történő kommunikációt, és akadályoznak abban, hogy meghalld magad.
 
pexels-min-an-1547970_edited.jpg

Felnőtté válás

Az életünk kialakulásakor megéljük az egységet, aminek megszakadása a léleknek olyan nehéz, hogy csak a kötődés tudja azt elviselhetővé tenni. Az egység megélésének szükségessége alapvető és emberi, de életszakaszonként másképp jelenik meg. Kisgyermekkorban az egység a szülőket jelenti, tiniként a barátokat, de mire támaszkodhat aki már nem kisgyermek és nem is tini? A családállítás eszköztárával segítek megtalálni azokat az erőforrásokat, amikből össze szedheted azt a felnőttet, aki lenni szeretnél.

FONTOS!

Ha terápiába jársz, kérlek egyeztess a terapeutáddal, hogy jönnél. 

A rendszerállítás nem terápia, nem gyógyít, nem diagnosztizál, hanem megmutatja azt, ami nem tudatos szinten munkál benned, szabadon meg tudd hozni a saját döntéseidet.

Abból az alapvetésből indulunk, hogy az egészséges mentális struktúrával és lélekkel rendelkező felnőtt fel tudja dolgozni a látottakat. 
Graphic Shapes

Hogyan működik?

A tudományos magyarázat még várat magára, de 40 évnyi tapasztalat az, hogy a családi emlékezet mindig mindenkivel jelen van. Erre az információs mezőre támaszkodva, idegen emberek -  képesek megérezni testükben és érzelmeikben azokat a viszonyulásokat , amik az általad feltett kérdéshez tartozó rendszer (család, munkahely, párkapcsolat) elemei között hatnak.  Anyától-apától, párkapcsolati potenciálon át,  az életfeladatig bármit megjeleníthetünk képviselőkkel.

Mi fog történni?

Megfogalmazod a kérdésed. Én meghatároznom a kérdéshez tartozó rendszer elemeket. Választasz képviselőket, akik elrendeződnek a térben.  A kialakult képet leolvasom és a képviselőket meghallgatva kapunk képet arról, hogy mi rejtőzik a tudatalattidban. Ezután tudunk oldani, és “rendet tenni” a lelkedben.

Támogató hangulatú csoportban, szép környezetben, a csoportbizalmasságot megtartva dolgozunk. 

Arra is van lehetőség, hogy a csoportos találkozót megelőzően beszéljük át a kérdésed vagy fedetten dolgozzunk.

Mit kapsz a pénzedért?
​Időt és figyelmet, támogató és bizalmasságot megtartó közegben, egy szép helyen, hogy tudj kapcsolódni magadhoz.

Sok-sok tudást a rendszerállítás szemléletéről.

Fontosnak tartom a tudatosítást, megértést. Mi, ki hogyan függhet össze, hol lehet félreértés, hogyan van az ideális rendszer.

Ha állítani jössz, akkor interjúval kezdjük, majd felállítjuk a te kérdésedet és igyekszünk elmenni az oldásig. Erre garanciát nem tudok adni, mert csak addig megyünk az állítással, amíg a lelked és a tudatod engedi.

a nem megyünk el a “nagy” oldásig, akkor is rengeteg információhoz fogsz jutni arról, hogy hogyan van most a lelked és mivel van dolgod.

Állítás után, ha szükségét érzed 20 percig telefonon rendelkezésedre állok.

Ha segítőnek jössz, megtapasztalhatod a képviseleti érzékelést, elmerülhetsz mások témájában, élvezheted a csoport hangulatát, amit arra használsz fel, amire éppen szükséged van. Az átadott tudás neked is szól! 

Árak: Állítás 25 000 HUF - tartalmaz 20 perc telefonos konzultációt

bottom of page